Logo

Al 17 jaar sterk in bestratingswerk voor oprit, tuinpad en terras.

BEZOEK ONS

Page : TERRASSEN

Share

TERRASSEN

Een oprit of terras waar u alle kanten mee op kunt

Gaat u voor strak en modern of bent u eerder te vinden voor een authentieke, klassieke uitstraling? Een oprit die het verlengde vormt van uw woning of een terras dat er uitspringt en een verrassend effect creëert? Uw bestrating in een origineel legpatroon, visgraatmotief of stenen in boogjes? Een uniek terras dat toonbeeld is van klasse of een oprit die tegen meer dan een stootje kan? Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u met uw nieuwe oprit of terras alle kanten op.


Wij realiseren uw bestratingswerken volgens de regels van de kunst én volgens uw smaak en verwachtingen. Uiteraard geven we u hierbij met plezier een woordje persoonlijk en professioneel advies. Zo maakt u niet alleen een sterke eerste indruk bij iedereen die bij u over de vloer komt, maar geniet u tegelijkertijd jarenlang zorgeloos van uw perfecte oprit, tuinpad en terras.

Aanleg van terras tot tuinpad, van oprit tot parking

Het laten bestraten van een terras, tuinpad of oprit is een ingrijpende en prijzige verbouwing. Wilt u zeker zijn van een resultaat dat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet? Geef uw bouwproject dan uit handen en doe beroep op de expertise van Quovaris. Zowel bij verbouwingen als bij nieuwbouwprojecten werken we uitsluitend met hoog aangeschreven materialen in verschillende soorten en formaten. Welke stijl u ook verkiest, bij ons vindt u hoe dan ook de ideale steen voor uw bestrating!

Bestrating en meer!

Quovaris is niet alleen thuis in bestratingswerken, maar kan u ook als geen ander helpen met uw funderingswerken, rioleringswerken, afwateringswerken, grondwerken, afbraakwerken en sloopwerken. Hierdoor kunnen we u een totaalservice bieden, met één aanspreekpunt voor meerdere werkzaamheden.

Galerij